perjantai 27. toukokuuta 2011

Äidille!


Äiti 
On ihmeellinen.
Äiti keksii kivoja juttuja.!
Äidillä on punaiset posket,
kun se nauraa!
Äiti on maapallon viksuin!
3 kommenttia:

 1. Oliko nämä lasten ajatuksia?

  Hyvää viikonloppua sinulle, Herne<3

  VastaaPoista
 2. Aili-mummo

  Täällä Toukokuu on erikoinen kuukausi, kun on kaksi Äitienpäivää! Minä muistin Äitiä, kun oli suomalainen Äitienpäivä, ja lapset täällä minua, kun on toukokuun viimeinen sunnuntai ja Morsdag.

  Tuo kuva kuuluu kuitenkin lapsuuteen. Minä pelastin viimekesänä lomaillessani äidin kirjoja ja vihkoja. Hänellä oli sellainen tapa, että hän kirjoitteli kaikenlaisia muistiinpanoja ja ruokaohjeita vihkosiin tai sitten lehtien kulmiin, ja säilytti ne.

  Hän säilytti kaikki kortit ja kirjeet, mitä oli elämänsä aikana saanut. Niitä oli tosi kiva lapsenakin lueskella. Isän ja Äidin kihlakortitkin oli tarkoin säästetty ja ne olivat tosi hienoja 1940 luvun kalleuksia.

  No, tämä veljeni tekemä Äitienpäiväkortti löytyi V.A Koskenniemen runokirjan välistä. Muistan kun Äiti sen sai, ja kyllä häntä nauratti ja posket punotti!

  Minä tein siitä omakätisen kopion tuohon.

  Hyvää Äitienpäivää N:o 2, Aili-mummolle, ja oikein harrasta kesästä nauttimista, kun se nyt pitkän odotuksen jälkeen on tullut.

  VastaaPoista
 3. Voi, lämmin kiitos sinulle, Herne-ystävä<3

  Kyllä veljesi on rakastanut äitiään kovin paljon, kun näin lämminhenkisen kortinkin keksi<3

  Ja äitisi on osannut antaa paljon arvoa saamilleen korteille ja kirjeille, ja niinpä sinulla / teillä onkin paljon muistoja äidistänne<3

  Oikein lämmintä helatorstaita sinulle, Herne<3

  VastaaPoista